Ledenweekend

Datum: 
11/02/2022 - 18:00 to 13/02/2022 - 12:00

Omdat vorig jaar ons weekend niet is kunnen doorgaan zal het voor heel wat leden hun eerste weekend zijn. We weten dat jullie heel nieuwsgierig zijn maar houden graag alles mysterieus. De locatie en activiteiten blijven nog een geheim tot we er zijn 😉.

Op de verblijfplaats zijn bedden voorzien, het enige wat je moet meenemen is een matrasovertrek, kussensloop, slaapzak, toiletgerief,… Het hele weekend kost €40 (incl. drank) en we spreken om vrijdag 18u af aan het KLJ-lokaal. Terugkomst wordt tegen zondagmiddag verwacht. Inschrijven kan bij Arne tot 4 februari.

We raden iedereen sterk aan om een zelftest te doen voor we vertrekken. Zo kunnen we een aangenaam weekend beleven en verkleinen we de kans dat na het weekend iemand besmet is of in quarantaine moet. Voor degene die geen zelftest in huis hebben, kan je je testen aan het lokaal voor vertrek.

Wie beschikt over een auto en graag chauffeur wil zijn mag dit ook laten weten aan Arne. Door corona blijven we het hele weekend in en rond het verblijf, dus moet er enkel heen en terug gereden worden.